Kosanostra Koyak Rabak




[ mickoris saputra ]
[ 20-an ]
[ Bajingan sedang menyemak ]
[ ]

Update Saje
Sunday, 6 February 2011 @ 02:21

Setelah sekian lame tak buka blog aku sendiri akhirnya aku update la jugak utk sesaje je ni.Dah lame tak bukak rasa sunyi pulak tengok blog ni kan.macam ape daa.err takde ape pon nak di story.saje je nak update new post itu saje.kalau ade pon tak sempat nak typing panjang panjang.haha al maklum lah online pon dekat CC je sekarang ni.so masa terhad dan tebengkalai.errr ape hea.
Apa apa pun nak cakap siket je....
Fatin Nadhrah saya Sayang Awak ye.
Jangan amek hati ye kalau saya ada terkasar ke terganas ke dengan awak.
Tu semua gurauan saya dengan awak je.
Semua tu pon sebab saya Sayang awak ye.
hehehe~ takecare then disana.harap awak dapat habis kan study awak dengan jayanya..
jangan stress stress sangat. nanti cepat tua.muahaha
Apa apa pun kita jumpa lagi nanti ye.
Tapi bukan waktu terdekat ni lah.
Lame lagi lah kan.macam yang awak cakap tu.
Berapa lame yang awak macam terseksa duduk dekat sana tu.
haha saya tahan je nak gelak kan bila awak cakap macam tu.hehe
Tapi saya simpati dengan awak sebenarnya.tapi apa boleh saya buat kan..
huu terima je seadanya.. :)
Tu jela buat masa ni,
Sekian,
Dari Amirul Kamarul.
Assalamuailaikum...

Labels: