Kosanostra Koyak Rabak




[ mickoris saputra ]
[ 20-an ]
[ Bajingan sedang menyemak ]
[ ]

Paper paper paperback writer
Thursday, 19 August 2010 @ 06:48

yeah! post di atas ni aku saja tulis begitu sebab post tersebut adalah berkenaan dengan ujian di esok hari.haha

haihh..esok kertas sejarah.wahh! memang best lah kan.
insyaallah boleh jawab esok kalau revised balek.ehe
err..paperback writer tu kalau sesiapa nak tahu tu tajuk lagu The Beatles.
best dok lagu The Beatles.korang layan lah.hea hea? haha

em..kan best kalau tengah tengah jawab ujian tu boleh dengar lagu the beatles - paperback writer ni..mesti ada idea punya nak di jawab dekat atas kertas tu.haha apa seyyhh..takda kene mengena langsung lah..dodol aku ni..ehe jangan marah yee..

peacenowar bebeh
chiow sin chow.
iloveyoutoo aha
:D

Labels: