Kosanostra Koyak Rabak




[ mickoris saputra ]
[ 20-an ]
[ Bajingan sedang menyemak ]
[ ]

Pagi yang menyuwey-kan (HAHA)
Tuesday, 17 August 2010 @ 09:18

pagi-pagi lagi dah suwey.apa punya nasiblah aku ni.hoho
poyo pulak kutok diri sendiri.HAHA
pagi tadi sebelum pergi ke sekolah,handphoneku telah jatuh masuk ke dalam baldi yang penuh berisi air..huhu bunyik die lebih kurang macam *pluuppp* brrrrr..haha dengan sepantas kilatnya aku teros celop tangan aku sauk handphone tersebut.dah lah handphone ber-kamera (eceyyy) kalau handphone cikai takpa lagi.memang aku rendam je dalam baldi tu sehari semalam.HAHA
kemudian,cepat-cepat aku on suis hair-dryer swicth ke kuasa paling kuat (ehh betul ke ayat aku ni.errr..HAHA) dan menembak ke arah handphone yang sudah tenggelam ke dalam baldi itu tadi.tapi yang peliknya,handphone okey.
tak rosak ke short ke gila ke hape kan..tapi pada mula nya memang aku dah cuak gila tahap gaban,sebab handphone ni dah ting-tong nak mampus.
lampu die dah berkelip-kelip buat aku mendedoo.haha aku ketok-ketok handpone tersebut selepas di kering kan...dan okey! HAHA magic kan??
baguslah handphone ni.aku suka betol! kalau handphone lain ni aku rasa dah gerenti boleh campak longkan teros!!! BHAHA sekarang handphone ni aku togelkan housing depan dia.biar pi mampuih sama dia.AHA (gila aku ni.brrr)
haa tu jelah yang aku nak cakap untuk sesi kali ni.takda apa yang masyuk pon.





Kertas Bahasa Melayu 1 & 2 tadi memang best lah! samok je aku menjawabnya tanpa rasa segan silu & malu.aha (errr..betol ke tak tu tak tahulah kan..)
okey..besok ada kertas Bahasa Inggeris 1 & 2 pulak.aiyooyoo deyy macha sama minachi also the tambi & the gang.HAHA apa lah yang aku nak cerita esok dekat BI kertas 1 tu hek..hmm tengokkan jela esok.ada idea yang bernas terlintas adalah jawapan.takda idea??? lenjan jelah labu..HAHA


Okey dah bye! chiow tambi achi!
withlotsoflovegivetotheshit! HAHA :D

Labels: