Kosanostra Koyak Rabak




[ mickoris saputra ]
[ 20-an ]
[ Bajingan sedang menyemak ]
[ ]

There Really Something in This Date...
Tuesday, 27 July 2010 @ 08:20

Okey... under construction ni sebenarnye,,errrrr
ape hekk..haha entahlah! tueekkk! tettt! :PP
saje mengarot BHAHA
okey sebenarnye pada hari ni tarikh yg tertera dekat bawah ni,
hari aku hang-ing bersama si dia (FATIN NADHRAH) haha
Takde ape pon nak story yang best..
Just between me n her only know what happen.HAHA(ingat aku nak bagitahu ke.jgn harap!)
so ape yang dapat aku describe ketika hang-ing my truly LOVE is ehhh kenapa aku tulis ni macam karipap sardin jer.errrr bercampur aduk kot..sardin mampat! yeah! haha dogol! tett..
So actually sangat sangat best dan happy la bagi aku.bagi si die(FN)tu i don't know lah..tu die je yang sama ada hang-ing dengan aku best ke hape ke tak ke serabut ke macam pundek ke.entahlah nak mak pon tak tahu.BAHAHA
so kesimpulannya, aku happy( dont worry,be happy by bob marleyyy) HAHA :D
kalau boleh ehemm..ehem..(nak buat wish ni..Haha) harap harap hari ni bukan the last day aku hang-ing dengan dia.aku jela yang tahu kan betapa seronok nya bila dapat mengadap muka dia yg cumill tuu..BRRRRRRR geram kot aku.rasa nak picet picet pipi dia yang haa gitu..ehe ehe ehe..
eemm okeylah tu jela yang aku nak cakap.takda apa dah.
ada lagi sebenarnya.errr tapi tu aku je yang tahu! HAHA gi mampuih! haktuih! haha
okey lah babai!

with lotsoflovefromtheshit MAKE! :D

Labels: