Kosanostra Koyak Rabak




[ mickoris saputra ]
[ 20-an ]
[ Bajingan sedang menyemak ]
[ ]

Bersama Mamy dengan Kenny Rogers Roasters
Sunday, 25 July 2010 @ 05:23




HAHA ehem..ehem..(gila apa aku ni.awal awal dah ketawa.sewel!)
Okey..Hari ini 25/07/2010 adalah birthday nenekku(mamy)..
So A Very Happy Birthday to Mamy! yang ke berapa yer...errr.. (Lupa lar..) haha
Siot punye cucu kan..kehemak! grrr haha
So,aku(amirul kamarul) with makcikku(melissa) n pakcikku(ahmad justin) also atokku(abd rahim yeo) n birthday woman(ahamidah jidin) xD
Kami semua menyambut birthday beliau di Kenny Rogers Roasters di Angsana Johor Bahru.makan dkt sini pon sebab mamy ni dah lama mengidam nak makan Kenny Rogers Roasters ni..ape mimpi die entah.hue hue.Tapi memang kenyang gila lar makn dekat situ..Pulak first time aku makan dekat situ..bapak sedap kan..hingga mencium mangkuk.HAHA tapi,takde present lah utk beliau.agak menyedihkan.aku tak dapat nak beli apa apa utk beliau.sebab tak ingat birthday beliau bila..uhu
apa apa pun A very Big Thank You to her! sebab sudah menjaga aku selama ini..uhu uhu..
Once Again HAPPY BIRTHDAY PN.AHAMIDAH JIDIN! :)

your sincerely grandson's
AMIRUL KAMARUL.

Labels: