Kosanostra Koyak Rabak




[ mickoris saputra ]
[ 20-an ]
[ Bajingan sedang menyemak ]
[ ]

Retuning back to Blogger
Saturday, 5 June 2010 @ 08:25

asalamualaikum dan salam sejahtera..(eceii macam formal je hek.yeye la.haha)
Setelah sekian lame tak buka blog,akhirnya harini aku buka juga blog ni.Tanggal 5 mei 2010 bersamaan dengan hari Sabtu pada jam 11.30pm aku menulis di sini..
Tak tahulah ape pasal aku buka blog ni.Dalama tak buka sebenarya.Sebab tak tahu nak buat apa dengan Blog ni.haih bodoh gak aku ni.(baru sedar la kott..haha)
Anyway,sekarang da cuti persekolahan.Pehh! tak tahu la nak buat ape masa cuti ni.
ingat-ingat balik,plan nak cari kerja dan kerja.tapi Fuhhh! macam haprak je.haiyoo banyak susah lar ini budak kan.haha tapi apa-apa pon kerja part time masih lagi dalam pencarian.daripada duduk rumah menyusahkan orang baik kerja.sekurang-kurangnya adela juga duit poket aku.takde lah nak mintak-mintak kan.Semoga aku jumpa kerja yg dicari Aminnnn~ :)

Labels: